LisichanskGenericNameLooptijd van olie ondergedompelde transformatorVat de bouwvoorbereidingsvoorwaa

  • vrijgavetijd:2022-06-08 18:33:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:539
  • Korte omschrijving:

    LisichanskGenericName,LisichanskGenericNameType droge transformator,Oorzaken van brand in transformatorExploitatie van transformatoren met oli

Artikel inhoud
LisichanskGenericNameType droge transformator,

Oorzaken van brand in transformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

LisichanskGenericNameElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Punta AltaNameIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Fabriek voor droge transformatoren

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Verminderde isolering

Potentiële ontwikkelingWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen,LisichanskGenericNameWat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


LisichanskGenericNameLooptijd van olie ondergedompelde transformatorVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samen



Exploitatie van gesmolten transformator

Productie afdelingVerspreiding van het geluid van droge transformator

Energiebesparende analyse van de transformator

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

LisichanskGenericNameOorzaken van brand in transformator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken,LisichanskGenericNamePrijs van de droge transformatieschop, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.

FinlandOverige productinformatie
  • BostonElektrisch hydraulisch liftplatformVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

    BostonElektrisch hydraulisch liftplatformVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

  • BostonMobiel hefplatformHet is allemaal voor het merk en harde branding

    BostonMobiel hefplatformHet is allemaal voor het merk en harde branding

  • BostonPlatformhefplatformHet tekort aan grondstoffen in de industrie

    BostonPlatformhefplatformHet tekort aan grondstoffen in de industrie

  • BostonLift van de aluminiumlegering voor verrichting op grote hoogteBediening en gebruiksspecificati

    BostonLift van de aluminiumlegering voor verrichting op grote hoogteBediening en gebruiksspecificati

  • Kaipingworld.kgm4-meter mobiele liftWat zijn de problemen in de markt van de industrie?

    Kaipingworld.kgm4-meter mobiele liftWat zijn de problemen in de markt van de industrie?

  • Sfax.Productie van recyclingstransformatorenwerk cursus

    Sfax.Productie van recyclingstransformatorenwerk cursus

  • Nyiregyhaza.kgmKleine hefplatform van het type schaarvorkProgramma maatwerk

    Nyiregyhaza.kgmKleine hefplatform van het type schaarvorkProgramma maatwerk

  • Nyiregyhaza.kgmElektrisch hefplatform vrachtwagenOm de mal te verbeteren:

    Nyiregyhaza.kgmElektrisch hefplatform vrachtwagenOm de mal te verbeteren:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!