Port AlegreNameVolledige lijst van Power Transformer ModelsEr zijn veel redenen voor de aanhoudende

  • vrijgavetijd:2022-06-26 21:53:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:413
  • Korte omschrijving:

    Port AlegreName,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Port AlegreNameTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Productieproces en stappen van droge transformator

Pueblo Nuevo TiquisatBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Hoeveel kost de transformator?


Port AlegreNameVolledige lijst van Power Transformer ModelsEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

StatistiekenHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,Port AlegreNameRegulering van de belasting spanning van de transformator, wat resulteert in olielekkage.

Fabriek voor elektrische transformatoren

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Port AlegreNameVolledige lijst van Power Transformer ModelsEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,Port AlegreName500 kV droge transformator, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

FinlandOverige productinformatie
  • Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

    Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

  • Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

    Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

  • Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

    Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

  • peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

    peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

  • Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

    Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

  • Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

    Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

  • Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

    Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!