GegarandeerdenVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingToepassingsgebieden e

  • vrijgavetijd:2022-06-26 23:53:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:305
  • Korte omschrijving:

    Gegarandeerden,Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,

Artikel inhoud

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Gegarandeerden480v droge transformator, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Verspreiding van het geluid van droge transformator

GegarandeerdenDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Hoeveel kost de transformator?

Silvertham.Verminderde isolering

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


GegarandeerdenVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingToepassingsgebieden en prestatiekenmerken



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,GegarandeerdenHerstel van een elektrische kast-transformator, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, voor zover mogelijk moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,GegarandeerdenWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator, te verminderen.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


GegarandeerdenVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingToepassingsgebieden en prestatiekenmerken



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

managementtransformator met olieonderdompeling

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

GegarandeerdenDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

FinlandOverige productinformatie
  • GroningenElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de industriële apparaten?

    GroningenElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de industriële apparaten?

  • Sant Cugat del Valles500kW droge transformatorKies de juiste manier om te gebruiken!

    Sant Cugat del Valles500kW droge transformatorKies de juiste manier om te gebruiken!

  • AnchorageVaste hydraulische vrachtliftVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moei

    AnchorageVaste hydraulische vrachtliftVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moei

  • AnchorageElektrisch hefplatform voor driewielersVier elementen van aankoopaandacht:

    AnchorageElektrisch hefplatform voor driewielersVier elementen van aankoopaandacht:

  • Bakersfield.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervat

    Bakersfield.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervat

  • Jiangsu.Dingli elektrische liftAnalyse van de lengtemeetmethode

    Jiangsu.Dingli elektrische liftAnalyse van de lengtemeetmethode

  • Jiangsu.20 meter hefplatformGrondstoffenmarkt heeft meer impact

    Jiangsu.20 meter hefplatformGrondstoffenmarkt heeft meer impact

  • Jiangsu.LiftplatformliftWelke industrie kan worden gebruikt?

    Jiangsu.LiftplatformliftWelke industrie kan worden gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!