Sao Jose do Rio Preto.Werkprincipe van de transformatorTransformatie en ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-06-29 07:12:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:198
  • Korte omschrijving:

    Sao Jose do Rio Preto.,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomto

Artikel inhoud

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Sao Jose do Rio Preto.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

MuscatNameVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen,Sao Jose do Rio Preto.380V tot 660V driefasetransformator, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur enz.


Sao Jose do Rio Preto.Werkprincipe van de transformatorTransformatie en ontwikkeling



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Energiebesparende analyse van de transformator

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

fabrikantWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Sao Jose do Rio Preto.100 box type transformator, moet deze goed worden behandeld.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Sao Jose do Rio Preto.Werkprincipe van de transformatorTransformatie en ontwikkeling



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Sao Jose do Rio Preto.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen,Sao Jose do Rio Preto.Driefasetemperatuur van droge transformator, open lassen, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

FinlandOverige productinformatie
  • Jinyuan.Automatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenWat zijn de factoren die de prijs beïn

    Jinyuan.Automatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenWat zijn de factoren die de prijs beïn

  • Toulon.Elektrische lift kleinDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

    Toulon.Elektrische lift kleinDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

  • Toulon.VrachthefplatformVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Toulon.VrachthefplatformVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • Toulon.Hydraulische hefplatformliftRangschikking van op maat gemaakte fabrikanten

    Toulon.Hydraulische hefplatformliftRangschikking van op maat gemaakte fabrikanten

  • Toulon.4-meter lift van aluminiumlegeringVulmaterialen voor de industrie

    Toulon.4-meter lift van aluminiumlegeringVulmaterialen voor de industrie

  • TastuurStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformatorAnalyse en onderhoud van v

    TastuurStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformatorAnalyse en onderhoud van v

  • Beijingworld.kgmVast elektrisch hefplatformProces van behandeling

    Beijingworld.kgmVast elektrisch hefplatformProces van behandeling

  • Beijingworld.kgmHefplatformvoertuig met drie wielen voor elektrisch voertuigLeverancier heet u welko

    Beijingworld.kgmHefplatformvoertuig met drie wielen voor elektrisch voertuigLeverancier heet u welko

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!