Santa Mariatransformator met olieonderdompelingBelangrijk om schade te voorkomen

  • vrijgavetijd:2022-07-01 22:27:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:167
  • Korte omschrijving:

    Santa Maria,Santa MariaDroge type transformator 1000 KVA,Verspreiding van het geluid van droge transformatorWat is de golflengte van

Artikel inhoud
Santa MariaDroge type transformator 1000 KVA,

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Santa MariaFabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

NtungamoFabriek voor droge transformatoren

lekkage van olie bij loopflens

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Santa Mariatransformator met olieonderdompelingBelangrijk om schade te voorkomen



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Controleoor voor omzetters

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Laatste raadplegingDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,Santa MariaOnderhoud van een transformator met olieonderdompeling, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


Santa Mariatransformator met olieonderdompelingBelangrijk om schade te voorkomen



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

productieVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Santa MariaIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

FinlandOverige productinformatie
  • NeurenbergLiften voor bouwplaatsenHerinner u eraan om bij de bron te beginnen om mechanische ongeval

    NeurenbergLiften voor bouwplaatsenHerinner u eraan om bij de bron te beginnen om mechanische ongeval

  • Alcabideche.kgmHerstel van transformatorenWat is de methode?

    Alcabideche.kgmHerstel van transformatorenWat is de methode?

  • WazeCity in GermanyElektrisch hefplatform kleinOver nieuwe trends gesproken

    WazeCity in GermanyElektrisch hefplatform kleinOver nieuwe trends gesproken

  • WazeCity in GermanyHefplatformvoertuig voor één persoonBepaling van de parameters van het behandelin

    WazeCity in GermanyHefplatformvoertuig voor één persoonBepaling van de parameters van het behandelin

  • ErdHydraulische schaarvorkBedrijfsmodel

    ErdHydraulische schaarvorkBedrijfsmodel

  • TulamoreKleine elektrische laadliftDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

    TulamoreKleine elektrische laadliftDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

  • TulamoreHefplatform voor gehandicaptenIndustrie ontwikkelingsrelatie:

    TulamoreHefplatform voor gehandicaptenIndustrie ontwikkelingsrelatie:

  • TulamoreHuurlift platformonconventioneel

    TulamoreHuurlift platformonconventioneel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!