Victoria.2000 KVA-krachttransformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige on

  • vrijgavetijd:2022-07-04 02:20:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:330
  • Korte omschrijving:

    Victoria.,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie n

Artikel inhoud

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder,Victoria.Productie van transformatoren, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Victoria.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Gwogov.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Victoria.2000 KVA-krachttransformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkeling



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Fabrikant van transformatoren

Informatie-aanbevelingDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Het zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Victoria.2000 KVA-krachttransformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkeling



Bij inbedrijfstelling:

Afdeling KwaliteitGeluid bij faseuitval

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Victoria.Wat is de bedrading van droge transformator?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

FinlandOverige productinformatie
  • Portland.Het platform van het hefplatformJaarrond verkoop

    Portland.Het platform van het hefplatformJaarrond verkoop

  • Portland.Liften van platformsBedrijfskennis

    Portland.Liften van platformsBedrijfskennis

  • Portland.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

    Portland.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

  • Gaoping2-verdiepingen vrachtliftEffectieve behandelmethode

    Gaoping2-verdiepingen vrachtliftEffectieve behandelmethode

  • PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

    PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

    AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

  • AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

    AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

  • MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

    MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!