Sincelenophilippines.kgmAfvaltransformatorTechnische methoden in muurbescherming

  • vrijgavetijd:2022-07-06 08:40:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:448
  • Korte omschrijving:

    Sincelenophilippines.kgm,transformator-onderneming met olieonderdompelingBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenSincel

Artikel inhoud

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Sincelenophilippines.kgmDe cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,Sincelenophilippines.kgmElektrische transformator, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Mamou.Fabriek voor elektrische transformatoren

Wiringwijze van droge transformator:

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


Sincelenophilippines.kgmAfvaltransformatorTechnische methoden in muurbescherming



Fabriek voor elektrische transformatoren

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Elektrische transformator

Mond van de aanbevelingHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Sincelenophilippines.kgmAfvaltransformatorTechnische methoden in muurbescherming



Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

technologische innovatieIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Sincelenophilippines.kgmOpdracht van transformatoren, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Sincelenophilippines.kgm*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand verwijst naar de positie op twaalf uur, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

FinlandOverige productinformatie
  • Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

    Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

  • Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

    Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

  • Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

    Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

  • HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

    HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

  • HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

    HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

  • PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

    PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

  • PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

    PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

  • PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

    PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!